GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oyların kullanılacağı, sayımı ve dökümünün yapılacağı yerlerde işlemlerin geç saatlere kadar sürebileceğini göz önüne alınarak İzmir ve Manisa illerindeki elektrik dağıtım tesislerinde kesintisiz ve kaliteli enerji arzını yerine getirebilmek için ek tedbirler aldıklarını belirttiler.
PAYDAŞLARIMIZLA KOORDİNASYON İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
24 Haziran tarihinde sabahın erken saatlerinden, oy sayımının tamamlanacağı saate kadar yönetim kadrosu ve tüm ekiplerin görev başında olacağını belirten yetkililer "Her iki ilimizde de Valilik, Kaymakamlık, kolluk kuvvetleri ve diğer paydaşlarımızla koordinasyon içinde çalışacağız" şeklinde konuştular.
EKİP SAYISI ARTIRILDI
2 il ve 47 ilçede seçimsüresince 984 arıza onarım personelinden oluşan 410 adet ekip ile muhtemel arızalara müdahalede bulunulacağını söyleyen yetkililer, "Olağanüstü hava koşulları, afet, vb kriz durumlarında da fonksiyonel olarak ekip sayısının arttırılabilir niteliğe kavuşturulduğunu, kritik noktalarda (Oy sayım ve tasnif işlerinin yapıldığı binalar vb. ) enerji sürekliliğini sağlamak amacıyla elektrik hatlarının yapısal durumunun uygun olduğu yerlerde alternatif besleme planlarının da yapıldığını, ayrıca 7/24 esasına göre çalışan 0850 800 0186 numaralı Çağrı Merkezimiz, telefon ve e-mail ile kendilerine ulaşan tüketici şikayetlerini anında görevli ekiplere ileterek duruma müdahale edilmesini sağlayacaklarını" belirttiler.

Editör: TE Bilişim