Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, sahildeki kayalıklarda, elindeki kırık cam şişe parçası ile boynuna kesikler atarak kendisine zarar veren A.D denize girdi. A.D, işsiz olduğu için kendisinden boşandığını, bu nedenle bunalımda olduğunu söyledi. 23 yaşındaki A.D. üniformaları ile suya atlayan iki polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi. Elindeki cam parçası alınarak sudan çıkartılan A.D., olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.
İHBAR YAPILDI, OLAY YERİNE ACİL SERVİS EKİBİ SEVK EDİLDİ
155 Polis İmdat ihbar hattına İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda bir kişinin elindeki kırık cam şişe parçası ile kendisine zarar verdiği ihbarı yapıldı. Olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.ELİNDEKİ CAM PARÇASIYLA BOYNUNA KESİK ATTI
Polis ekipleri, sahildeki meydanın kenarında bulunan kayalıklarda, elindeki cam şişe parçası ile boynuna kesikler atan A.D.'yi çevredeki bazı vatandaşlarla birlikte ikna etmeye çalıştı.
KARISIYLA BOŞANDIĞI İÇİN BUNALIMDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Ancak A.D., iki yıllık eşinin bir süre önce, işsiz olduğu için kendisinden boşandığını, bu nedenle bunalımda olduğunu belirtip, polislere direndi, elindeki cam parçasını bırakmadı. Bu sırada, biri trafik ekiplerinde görevli iki polis memuru, A.D.'nin kendisine daha fazla zarar vermesine engel olmak için, tabanca ve cep telefonlarını ekip arkadaşına verip müdahalede bulunmak istedi.
DENİZE GİREN GENCİ, SUYA GİREN 2 POLİS ETKİSİZ HALE GETİRDİ
Ancak bu sırada A.D., polislerin kendisine yaklaşmasına izin vermemek için kayalıklardan denize indi. Ardından iki polis memuru da üniformaları ile denize atlayıp, arkasından yaklaştıkları A.D.'yi yakalayıp, etkisiz hale getirdi. Elindeki cam şişe parçası alınan A.D., kıyıya çıkartıldı. A.D.'ye ilk müdahaleyi sağlık ekipleri ambulansta yaptı. A.D., daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan A.D.'nin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.
"ŞAH DAMARINI KESMEYE ÇALIŞTI"
Kendisine zarar veren A.D.'yi ikna etmeye çalışan vatandaşlar arasındaki yazar Behlül Değerli, "Elindeki kırık bira şişesi ile kendisine sürekli zarar veriyordu. Söylediklerimizin, çabalarımızın farkında değil gibiydi. Eşinin kendisini terk ettiğini, çocuğunun doğum günü olduğunu ve kendisini göremediğini söylüyordu. Bir süre sonra şişe parçası ile şah damarını kesmeye çalıştı. O an polis memuru arkadaşlar müdahale edip, sudan çıkardı. Elindeki farklı bir kesici alet olsa şimdi yaşamıyor olacaktı."dedi.

Editör: TE Bilişim