Vatandaşların düşen kişiyi görmesiyle olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Merkez Efendi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Manisa Yunusemre ilçesi Merkez Efendi Mahallesi 3819 sokakta meydana gelen ilginç olayda. Demirci ilçesinde oturan eşiyle yaşadığı anlaşmazlık dolayısıyla ayrılma aşamasında olan ve bu yüzden mahkeme tarafından nafaka ödemeye mahkum edilen Fevzi Göngür, nafaka borcunu ödemek için başvurduğu işten olumlu yanıt aldı. Kaldığı Pansiyondan işe gitmek üzereyken polisleri kapıda görmesiyle birlikte komşu işyerinin demirlerinden atlayarak polisten kaçmak istedi. İşte tam da bu sırada dengesini kaybederek demirlerden aşağıya düşüp kalçasını ve ayağını kırarak olduğu yere yığılıp kaldı.

Fevzi Güngör’ün acılar içerisinde kıvrandığını gören çevre apartmanlardaki sakinlerin 112 ekiplerini aramasıyla birlikte olay yerine gelen ilk yardım ekipleri yaralıyı alarak hastane ortamına taşıdı.

Fevzi Güngör,normal yol varken komşunun işyerinin demirlerinden atlamakla büyük hata yaptığını belirterek; “Eşimle sorunlarımız vardı bu sorunların üstesinden gelmek için mutlak işe girmeliydim.Bunun içinde Manisa’ya gelerek bazı işyerlerine iş başvurusunda bulundum. Çağrıldığım işyerine gitmek üzere iken birden kaldığım pansiyonun önünde polisi görünce paniğe kapılıp doğru yoldan gitmek yerine demirlerden atlamaya çalıştım.Bunun bedelini böyle ödedim. İnanın canım yanıyor ”dedi. 

Editör: TE Bilişim