Haber - Görüntü: Cemil Seval - Mert Demir

Polis şebekenin üyelerinin evlerine eş zamanlı yaptıkları operasyonlarda uyuşturucuların saklandığı özel çelik kapılı odayı bulunca şaşkınlıkları gizleyemedi. Şebekenin uyuşturucu sevkiyatında kullandığı iki bayanın bu işlemi gerçekleştirirken şüphe çekmemek için kucaklarında bebekleri ile gittiklerini belirledi.

Tüm bu akıl almaz yöntemleri deneyerek binlerce genci uyuşturucuya alıştıran 16 kişilik Uyuşturucu şebekesinin bulunduğu Manisa Merkez Şehzadeler ilçesinde Barbaros mahallesindeki evleri ve işyerlerine baskınlar düzenledi. Polis, aynı anda şebekenin ilçeler uzantısı olduğu Akhisar İlçesine operasyon yaptı.

Polis, Manisa il merkezinde 12 ve Akhisar ilçesinde 3 adreste olmak üzere toplam 15 ayrı adreste yapılan eş zamanlı operasyonda; İl Merkezinde B.D, F.A, H.S, Y.Ş S.D, M.Ş, H.K, İ.D, E.B ve Akhisar ilçesinde B.A, B.Y ve F.Y isimli uyuşturucu şebekesinin iş yeri ve evlerinden 1519 adet uyuşturucu veya uyarıcı hap, 118 gram kubar esrar, 1,5 gram plaka esrar ele geçirdi.

Daha önceki operasyonda yakalan 4 kişi tutuklanırken en son gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 12 kişinin Manisa Devlet Hastanesindeki  sağlık raporlarının alınmasının ardından Adliyeye sevk edildi.
 

KARŞISINDA BİZİ BULUR!
Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ise; "Trafikte Kask operasyonu ile nasıl mücadelemizi sürdürüyor isek Uyuşturucu ve uyuşturucu tacirleri ile de kat ve kat mücadelemizi sürdürüyoruz. Yaptığımız peş peşe operasyonlar uyuşturucu ile mücadelemizin bir göstergesidir. Kim uyuşturucu illeti ile gençlerimizi zehirlemeyi kafasına koyduysa karşısında bizi bulur” dedi.

Editör: TE Bilişim