HABER:CEMİL SEVAL

Manisa'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 9 kişi yaralandığı kazada ölü sayısı 2'ye çıktı. Kazada hayatını kaybeden anneden sonra, hastaneye kaldırılan 9 aylık kızı da hayatını kaybetti.

Yunusemre ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Lale Kavşağı'nda, Mert Bilgi idaresindeki 45 DR 290 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün ışık ihlali yapması sonucu Hakan Oban’ın kullandığı 35 RA 354 plakalı otomobile çarpmış, kazada Hakan Oban kullandığı araçta bulunan Yeliz Oban olay yerinde hayatını kaybetmişti. 

Kazada araç sürücüsü Hakan Oban ile araçta bulunan yolcular Şükrü, Cemile, 9 aylık Azra, Volkan, Aras Oban, diğer araç sürücüsü Mert Bilgi ve araçta bulunan Onur Akçay ve Doğacan Sizüçen yaralanmıştı. Yaralılar Manisa’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış, hayatını kaybeden Yeliz Oban’ın cesedi Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırılmış, kazayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Kazada olay yerinde hayatını kaybeden anne Yeliz Oban'dan sonra, aracın camından asfalta fırlayan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan 9 aylık kızı Azra Oban da hastanede hayatını kaybetti.

Editör: TE Bilişim