HABER: SERKAN ÖZCAN
Alınan bilgiye göre Manisa’da FETÖ davaları kapsamında yargılanan kardeşinin duruşmasını takip etmek üzere Isparta’dan Manisa’ya gelen Anıl Çapraz, oğlunun kiraladığı otomobil ile şehir manzarası izlemek üzere akşam saatlerinde Spil’e çıktı. 
Alkollü olduğu iddia edilen Anıl Çapraz, oğluyla birlikte çıktığı Spil dağından tek başına aracıyla dönerken otomobilin kontrolünü kaybetti. Araç 100 metrelik uçurumdan aşağıya uçtu. Kazayı gören vatandaşlar polise haber verdi.  
Manisa Büyükşehir İtfaiye Dairesine bağlı 110 AKS ekipleri, 112 ve polis birimleri olayın meydana geldiği bölgeye ulaşarak vatandaşların gösterdiği bölgede uzun süre aracı aradı. AKS ekipleri metrelerce aşağıya uçan otomobili bulduktan sonra hemen sürücü Anıl Çapraz’ı dışarıya çıkardı.
Bu arada babası tarafından Spil’de bırakılan Ahmet Çapraz(24) kendi imkanları ile yaya olarak aşağıya doğru inerken yolun kenarında 112 ekipleri ve polisleri gördü. Kaza yapan aracın babasına ait olduğunu öğrenen oğlu şoka girdi. 
Anıl Çapraz, bulunduğu yerden sedye yardımıyla yola çıkartılarak 112 ekiplerine teslim edildi.
İsparta’da itfaiye görevlisi olduğu öğrenilen Anıl Çapraz’ın 100 metrelik uçurumdan sağ çıkarılması mucize olarak nitelendirildi
Yaralı sürücü 112 ekiplerince Manisa Devlet Hastanesine kaldırılırken polis olayla ilgili inceleme başlattı.






Editör: TE Bilişim