Manisa’nın Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarında bir turizm firması önünde alacak verecek meselesi yüzünden meydana gelen silahlı çatışma sonrası gözaltına alınan 11 kişiden 6'sı sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Manisa Devlet Hastanesine getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen R.Ş., M.A., S.Ö., N.Ö. (18 yaşından küçük), M.K., İ.T. Manisa Adliyesine sevk edildi.

Olay
Olay, Manisa’nın Yunusemre ilçesinde İzmir-Bursa sürat yolu (Mimar Sinan Bulvarı) üzerinde bulunan bir turizm firmasının önünde meydana gelmişti. Onur D. ve turizm firması sahibi Mahmut K. arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı çatışmada A.Ö., S.Ö., O.D., G.K., C.T. ve M.M. isimli şahıslar çeşitli yerlerinden silahla yaralanırken, olay yerinde park halinde bulunan bazı araçlar ile ikamet ve iş yerleri de zarar görmüştü.
Silahla yaralanan şahısların dışında olaya karıştığı tespit edilen M.K., N.Ö.,R.Ş., İ.T. ve M.A isimli şahıslar ile birlikte toplam 11 şüpheli gözaltına alındı. Olaya karıştığı tespit edilen çeşitli marka ve modellerde 5 adet araç da Manisa Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürülerek inceleme altına alındı.
Şüphelilerin üzerlerinden ve olay yerinden 2 adet av tüfeği ile çeşitli çap ve markalarda 4 adet tabanca, şüphelilere ait araçlarda yapılan aramalarda 1 adet Kaleşnikof marka tam otomatik tüfek, 3 adet av tüfeği ve çeşitli çap ve markalarda 3 adet tabanca; şüphelilerin iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 adet av tüfeği ile silahlara ait 51 adet tabanca mermisi, 20 av tüfeği mermisi ile 11 Kaleshnikov marka tam otomatik tüfek mermisi ele geçirilmişti.
Editör: TE Bilişim