Kütahya'nın Çavdarhisar İlçesi'nde kaçırdığı, yakalanacaklarını anlayınca sevgilisi, 17 yaşındaki Ayşe Şahin'i öldüren, ardından intihar eden dayısının oğlu 21 yaşındaki Ali Karakurt'un cenazeleri ayrı yerlerde toprağa verildi.
Olay, Çavdarhisar İlçesi Kızık Köyü'nde dün meydana geldi. Ali Karakurt, Çavdarhisar Sevgi Evi'nde kalan dayısının kızı ve aynı zamanda sevgilisi Ayşe Şahin'i geçen Perşembe günü kaçırdı. Yurt görevlilerinin durumu bildirmesi ardından jandarma ekipleri Ali Karakurt'un Ayşe Şahin'i Kızık Köyü'nde oturan babaannesi Emine Dağdelen'in evine götürdüğü belirledi. Ali Karakurt, jandarmaların kendilerini bulduğunu öğrenince babaanesinin evinde av tüfeğiyle önce kaçırdığı Ayşe Şahin'i öldürdü, ardından da aynı silahla intihar etti. İki gencin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
OĞLUNUN CENAZESİNE GİTMEDİ
Öldürülen Ayşe Şahin için bugün Kütahya'nın Emet İlçesine bağlı Düşecek Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Ayşe Şahin'in cenaze törenine intihar eden Ali Karakurt'un annesi Fatma Karakurt, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Fatma Karakurt'un aynı saatte Kızık Köyü'nde cenaze töreni olan olan oğlu Ali Karakurt'un cenazesine gitmeyip, Ayşe Şahin'in cenazesine katıldığı belirtildi. Manisa'da oturan Ayşe Şahin'in annesini ise kızının cenazesine katılmadığı ifade edildi.. Öğleleyin kılınan cenaze namazından sonra Ayşe Şahin gözyaşları içinde köy mezarlığında toprağa verildi.
İntihar eden Ali Karakurt için de olayın meydana geldiği Çavdarhisar İlçesine bağlı Kızık Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Karakurt öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kızık Köyü mezarlığında toprağa verildi.
Öldürülen Ayşe Şahin'in babasının 2007 yılında Kütahya'nın Emet İlçesine bağlı Düşecek Köyü'nde tüfekle intihar ettiği, annesinin bir başkasıyla evlenerek Manisa'ya yerleştiği ve kendisinin de yetiştirme yurduna verildiği belirtildi.
Editör: TE Bilişim