HABER:CEMİL SEVAL
Manisa’nın Yunusemre İlçesi’nde bulunan Yeni Mahalle’de geçtiğimiz günlerde eve giren hırsızlara suçüstü yapıldı. Edinilen bilgiye göre olay gece saat 03:30 sıralarında meydana geldi. Bir apartmanın 5. Katını seçen hırsızlar, alt katta yaşayan vatandaşların şüpheli sesler duyması üzerine durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan Manisa Emniyet Müdürlüğü’ne bağılı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık büro amirliği ekipleri, yaptıkları titiz çalışma sonucu evin 
içerisinde bulunan hırsızları kıskıvrak yakaladı.

HIRSIZLAR ŞOK OLDU!

Hırsızlar evin içerisinde soygun yaptıkları sırada karşılarında polisi görünce neye uğradıklarını şaşırdılar. Polis ekipleri hırsızları etkisiz hale getirdi. Daha sonra üzerlerinde yapılan aramada girdikleri evden çaldıkları tespit edilen bir miktar altın ve para bulundu.

EV SAHİBİNDEN POLİSLERE TEŞEKKÜR
Polis ekipleri hırsızları ifadeleri alınmaları üzere emniyete götürürken, diğer yandan da ev sahiplerine ulaşıldı.  Şehir dışında bulunan ve Emniyete gelen ev sahipleri durumu öğrenince ilk önce üzüldü sonra altınlarını ve paralarını geriye alınca sevindi.

Hırsızlık suçundan mahkemeye çıkarılan O.Y. ve Y.Ş. isimli şahıslar mahkemeye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim