HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Şehirler Arası Otobüs Terminali karşısında bulunan otoparkta meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre Manisa şehiriçi halk otobüslerinde şoför olarak çalışan İbrahim Güleç, sabah saatlerinde otomobilini otoparka park ederek işyerine gitti.
Akşam saatlerinde işinin bitmesinin ardından otomobilini almak için otoparka gelen Güleç karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu.
Otomobilin plakalarının olmadığını gören Güleç olayı polise bildirdi.
Hırsızların suç işlemek amacıyla plakayı çalmış olabileceğini belirten Güleç, “Sabah otoparka aracımı park ettim. Akşam saatlerinde aracımın başına geldiğimde iki plakasının olmadığını görünce şok oldum.
Aracımda herhangi bir darbe kırık olmaması sevindirici oldu ama plakaların çalınmış olması şüpheli bir durum sergiledi. Kimse ile bir problemim de yok. Plakamın ne için çalındığını bilmiyorum. Büyük ihtimal yapılan bir suçun delili olarak kullanılacak, ya da o plaka ile bir suç işlenecek. Ama o andan itibaren ben de üzerime düşen görevi yapmak için 155 Polisi arayarak durumu bildirdim. Çevredeki kamera kayıtlarını inceledik. Araştırma polisin takibinde. İnşallah üzücü bir sonuçla karşılanmadan sonuçlanır." dedi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Editör: TE Bilişim