HABER:CEMİL SEVAL

Manisa merkezde eşine ender rastlanabilecek bir kovalama yaşandı.19 Yaşındaki B.C.Ç. isimli genç, İddiaya göre; iki yıl boyunca yanında çalıştığı eski patronu A..D’nin Ağlayan kaya yakınlarındaki evine girdi. Hırsız genç patronunun 45 HB 7887 plakalı otomobilini ve silahını alarak kayıplara karıştı. A..D’nin olayı polise bildirmesiyle birlikte otomobilin nerede olduğu MOBESE üzerinden belirlendi. Emniyet Müdürü Erhan Alkaya’nın da yönettiği operasyonda B.C.Ç. ile polis arasında kovalamaca başladı. Polis şehrin tüm çıkışlarını tuttu. B. C. Ç. yakalanacağını anlaması üzerine otomobili Laleli bölgesi içerisinde bırakarak ara sokaklarda izini kaybettirip Büyük Saruhan Oteli bahçesine saklandı.Otel müşterilerinin eli silahlı bir kişinin otele girdiğini ihbarıyla birlikte polis oteli ablukaya aldı. Eli silahlı genç Asayiş Şubesine bağlı Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı birimlerce etkisiz hale getirilerek göz altına alındı.

Operasyonu başından sonuna kadar takip eden Manisa Emniyet Müdürü Erhan Alkaya ise eli silahlı genci kimseye zarar vermeden yakalayan polisleri tek tek kutladı.

Eli silahlı gencin yakalanmasıyla birlikte otel müşterileri rahat bir nefes aldı. B. C. Ç. hakkında soruşturma başlatıldı.
  

Editör: TE Bilişim