Turgutlu'da Cahit Gönlübol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin kantinine 1,5 yıl içinde 6'ncı kez hırsız girdi. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
6 Ocak Cumartesi günü yaşanan olay sonrası ortaya çıkan görüntülerde, iki şahsın okulun bahçe duvarından içeri girerek bahçede bulunan kantine yöneldikleri görülüyor. Şahıslardan biri güvenlik kameralarından birini kırarak yönünü değiştirirken, diğeri de kantinin kapısını zorlayarak içeri girmeye çalıştı. Kantinin camını ve pencerelerini zorlayan şahıslar içeri giremezken, kantin işletmecisi Nazmi Başyılmaz güvenlik görüntülerini emniyet güçleriyle paylaştı.
Son 1,5 yıl içinde 6'ncı kez hırsızların hedefi olduğunu ifade eden Başyılmaz, "2 Ocak tarihinde de kantine girmeye çalıştılar. Kameralardan hırsızlık olayını izlerken polise haber verdim. Hırsızlar kapıyı açamayınca camdan girmeye çalıştılar. Başaramayınca araladıkları camdan yiyecek maddesi çalmışlar. Bu görüntüleri izlerken polise haber verdim ve polisin bölgeye gitmesiyle hırsızlar kaçtı. Cumartesi günü de 2 şahıs gelerek kantine bir kez daha girmeye çalıştılar ama başaramadılar" dedi.
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü inceleme başlattı.



 

Editör: TE Bilişim