Ekibin başında ise daha önce Alaşehir ilçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunmuş ve 2010 Yılında vahşi şekilde evinde öldürülmüş şekilde bulunan 17 yaşındaki liseli Emine Çetin’in cinayetinin aydınlatılmasında rol oynayan Asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın bulunuyor.
Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın ve beraberinde özel ekip minik Irmak’ın Cuma günü kaybolduğu Menderes Mahallesi Elmadağ Caddesi oturan Bilal-Suriye Kupal çifti ve onların kızları Ayşe Kupal ile görüşme sağladı.
Kupal ailesinin aynı sokakta oturan yakınları ile temasa geçen özel ekip Irmak ile ilgili en küçük detayı somut veriye dönüştürmeye çalışıyor.
Aile kızlarının çalınmış olma ihtimali üzerinde dururken özel ekipte bu ihtimali de göz önünde bulundurduklarını belirten Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın ise ; “Irmak’ı bulmak için ekip olarak her türlü ihbarı ve veriyi en ince ayrıntısına kadar titizlikle değerlendirerek iz sürüyoruz. Temennimiz en kısa sürede mutlu sona ulaşabilmektir. Şu anda 4 yaşındaki Irmak’ın kaybolduğu mahallesindeki işyerleri başta olmak üzere gidebileceği güzergahtaki tüm işyerlerinin güvenlik kameralarını en ince ayrıntısına kadar incelemeye alacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim