2 günlük kaza raporunda, 2 motosiklet sürücüsünün feci bir şekilde can verdiği görülürken, tarım işçileri taşıyan araçların kaza yapması sonucu meydana gelen 3 farklı kazada ise 1 kişi yaşamını yitirirken 43 kişi yaralandı.

Üzüm yüklü kamyon devrildi: 2 yaralı
(AA – 13 Eylül) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaş üzüm yüklü kamyonun devrilmesi sonucu iki kişi yaralandı. (Haber için tıklayın)

İşçi Taşıyan Kamyon Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 10 Yaralı
(AA – 13 Eylül) Manisa'nın Alaşehir ilçesinde tarım işçilerini taşıyan kamyonun uçuruma yuvarlanması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. (Haber için tıklayın)
 
Spil yolunda korkutan kaza: 3’ü çocuk 6 yaralı
(Serkan Özcan – 12 Eylül) Manisa'da Spil Dağı yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı. (Haber için tıklayın)
 
Bariyerlere çarpan kasksız motosikletli öldü
(DHA – 12 Eylül) - MANİSA'nın Salihli ilçesinde, bariyerlere çarparak, takla atan motosikletin kasksız sürücüsü Barış Girgin (25), yaşamını yitirdi. Girgin'in, evli ve 1 çocuk sahibi olduğu, müzisyenlik yaptığı öğrenildi. (Haber için tıklayın)

Kavşakta TIR'la çarpışan motosikletli yaşamını yitirdi
(DHA – 12 Eylül)- MANİSA'nın Salihli ilçesinde, kavşakta TIR ile çarpışan motosikletin sürücüsü 75 yaşındaki Osman Özdoğan yaşamını yitirdi. (Haber için tıklayın)

Üzüm işçilerini taşıyan otobüs devrildi: 31 yaralı 
(İHA - 12 Eylül) - Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde üzüm işçilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 31 işçi yaralandı. (Haber için tıklayın)

Editör: TE Bilişim