HABER - KAMERA: CEMİL SEVAL  - MERT DEMİR

Dün gece saat 00:30’da meydana gelen olayda Ayakkabıcılar sitesi güvenlik sorumlusunun duyduğu silah sesleriyle birlikte polisi aramasıyla feci olay ortaya çıktı. Polis ve 112 ekipleriyle birlikte silah seslerinin geldiği Hamit Güney’e ait sitedeki lokantasına geldi.Lokantanın üst katına çıkıldığında Hamit Güney’in silahla canına kıydığı görüldü.112 ekipleri Güney’e müdahale etmeleri sonuç vermedi.

Hamit Güney’in eşi Şerife Güney,eşinin kendisini aramaması üzerine onu tam 19 kez cep telefonundan aradı.Bir türlü yanıt alamayınca yakınlarına haber verdi.Tamda bu sırada polis ve sitenin güvenlik birimleri silah sesiyle birlikte işyerine girdi.

Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi alıp Olay yeri inceleme birimleri ise olayda kullanılan kuru sıkıdan dönüştürülen silahı delil torbasına koydu.Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek soruşturmayı derinleştirmeye başladı.Oğullarının kendi canına kıydığı haberini alır almaz olay yerine gelen Ramazan-Emine Güney çifti de oğlunun yakasını tefecilere kaptırdığı yönündeki ifadelerini savcıya verdi.

Baba Ramazan Güney;”Oğlum kendi halinde yaşamını sürdüren iyi bir esnaf idi.Fakat ne olduysa oldu oğlum bizden sürekli para istemeye başladı.Hatta ben şehir içinde çalıştırdığım münibüsümü satıp ona para verdim.Fakat 15 gün öncede gelinim bankadan 15 bin tl çekti.Sonradan öğrendim yakasını tefecilere kaptırmış.Değer miydi be oğlum.Para ödenir biterdi canın geri geldi mi ?” diye dert yandı.

Lokantacı Hamit Güney’in tefecilere olan borcunun 200 bin TL civarında olduğu polisin ilgili tefecinin isminin belirlediği soruşturmasını da yürüttüğü belirtildi.Cumhuriyet Savcısının ön soruşturmayı tamamlamasının ardından Hamit Güney’in cesedini İzmir Adli Tıbba yolladı.

Editör: TE Bilişim