Öğle saatlerinde yaşanan bomba paniği olayında kimliği meçhul sevgilinin bırakıp kayıplara karıştığı ’Dev Panda ayı’ Reyhan Bayer Kız Yurdu yöneticileri ile İtfaiye yetkililerin dikkatini çekti. Şüpheli paket ihbarıyla birlikte tüm polis birimleri yurt çevresi başta olmak üzere Mimar Sinan Bulvarı üzerinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Polis, daha sonrasında panda ayıyı kimin tarafından bırakıldığı araştırmasının ardından bir süre oyuncak ayı gelip alacak kişileri bekledi. Fakat kimsenin sahip çıkmaması üzerine bomba olabileceği ihtimali ile olay yerine bomba uzmanları çağrıldı.

Şüpheli olarak nitelendirilen dev oyuncak ayı uzaktan kumandalı fünye ile patlatılmadan önce yurtta kalan tüm öğrenciler camlardan uzak tutuldu. Güvenlik önlemlerinin ardından bomba uzmanları patlatması gerçekleştirdi. Patlama sonrasında yurttaki kız öğrenciler polisin bu başarılı patlatma olayını alkışlarıyla teşekkürlerini dile getirdi.

DÜN GECEDE BAMBA PANİĞİ YAŞANDI
Manisalılar 2. Bomba paniğini oto gar  civarında Şüpheli paket ile yaşadı.Polisi  hareketli zamanlar yaşadı.
Şüpheli paket  polisi harekete geçirdi. Şüpheli paketin olduğu bölgeye çok sayıda polis  sevk edildi. Olay yerinde ilk önce  çevre güvenliği alan polis yolu trafiğe kapattı. Özel kıyafetli bomba imha uzmanları  tarafından  fünye ile patlatılan çantada defter kitap cıktı. Çantada defter ve kitabın çıkması çevredeki vatandaşların derin nefes almasına neden oldu. Olay yerinde kısa süreliğine araç trafiği aksadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Editör: TE Bilişim