Bir evden çıkarken yakalanan erkek zanlının cebinden kadın çorabı, kadın zanlının çantasından ise kilitli kapıları açmakta kullanılan kurbağacık ve tornavidalar çıktı.

 

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, M.A. (39) ve F.S.(28) isimli şüphelilerin hırsızlık olaylarına karıştığı ihbarını alınca harekete geçti. Yaklaşık 45 gün süren takip neticesinde, şüphelilerin Manisa il merkezi, Manisa'nın Kula ve Soma ilçeleri ile Balıkesir'de hırsızlık yaptıkları belirlendi. Şüphelilerin Balıkesir'e geldiği ihbarını değerlendiren ekipler, zanlıları adım adım takip etti. Adnan Menderes Mahallesi'nde bir eve hırsızlık için girdiği belirlenen şüphelilere operasyon düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iki şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Suç üstü M.A.'nın cebinden kadın çorabı ve F.S. isimli kadın şüphelinin çantasından ise tornavida, kurbağacık, kapı açmada kullanılan sivri metal aletler çıktı.
M.A.'nın hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 12 yıl hapis cezası ve 150'den fazla suç kaydının olduğu bildirildi. 
Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. M.A. ve F.S. tutuklanarak Kepsut Cezaevi'ne gönderildi. 

Editör: TE Bilişim