EVİNİN ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN KADIN ÖLDÜ 

Sarıgöl ilçesinde bu sabah evinin merdivenlerinde tabancayla vurularak öldürülen kadının katil zanlısının aralarında husumet bulunduğu bir polis memuru olduğu belirlendi. 

Olay, Sarıgöl Ayan Mahallesi Stadyum Caddesinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Perihan Aktaş (53) isimli kadın evinin merdivenlerinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce beş el tabancayla ateş edilerek öldürüldü. Silah sesini duyan komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 ve polis ekipleri kadının cesediyle karşılaştı. 

Polis, görgü tanıklarından edindikleri bilgi doğrultusunda katilin bulunması ve cinayet sebebini araştırmak için çevrede araştırma başlattı. Cinayeti işleyen kişinin 35 R 9849 plakalı araçla olay yerinden uzaklaştığını tespit eden ekipler, aracı kullanan kişinin İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mustafa M. olduğunu belirledi. Manisa emniyeti, polis memuru Mustafa M.'yi her yerde arıyor. Öte yandan cinayeti işlediği iddia edilen Mustafa M.'nin ölen Perihan Aktaş ile daha öncedenaralarında dedikodu yüzünden husumet bulunduğu ve mahkemelik olduğu belirtildi. 
Editör: TE Bilişim