Manisa’da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY’ye karşı yapılan soruşturma devam ediyor. Bu güne kadar birçok kamu kurum ve kuruluşunda yapılan operasyon sonucu bir çok kamu görevlisi gözaltına alınmış, tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti. Yine devam eden soruşturma kapsamında bazı iş adamlarının mal varlıklarına tedbir konmuştu.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah saatlerinde yine kamu kurumlarına operasyon yaptı. Aralarında müdür, öğretmen ve doktorların da bulunduğu toplam 26 kişi soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Gözaltına alınan görevlilerin bazılarının daha önce mal varlıklarına tedbir konduğu öğrenilirken, soruşturmanın devam edeceği öğrenildi.
Gözaltına alınan eski kurum müdürleri arasında bir süre Fetullahçı Terör Örgütü içerisinden adı geçen ve açığa alınan İş-Kur İl Müdürü S.E., Milli Eğitim Şube Müdürü Ş.Y,Dernekler Manisa Eski il müdürü H.E.Ç., Merkez Efendi Hastanesi ve Doğum evi eski başhekimi ve AK Parti Milletvekili Aday adayı doktor S.E., Manisa Merkez Efendi Genel Cerrahi F.H. yer aldı.









Editör: TE Bilişim