HABER:SERKAN ÖZCAN
Edinilen bilgiye göre  Manisa’nın  Yunusemre, Şehzadeler, Saruhanlı ve  bir çok  ilçede hırsızlık amacıyla ev ve  iş yerlerine giren 3 soyguncu Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri uzun süren takibin ardından İzmir'de kıskıvrak yakalandı. Yakalanan  3 soyguncu çetesi gözaltına alınarak  ifadeleri alınmak  üzere Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

ZANLILARDAN BİRİ CEZAEVİ FİRARİSİ
Gözaltına alınan zanlılardan birinin sahte kimlik kullandığı belirlenirken, kullanmış olduğu sahte kimliğin de kardeşine ait olduğu yapılan parmak izi testinde ortaya çıktı. Gözaltına alınan  E.S  Ç.A ve M.Ö isimli şahıslardan birinin 7 farklı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

ÇALDIKLARI ELBİSELERİ ÜZERLERİNE GİYMİŞLER
Yakalanan  zanlılar, Manisa’nın  Saruhanlı ilçesi ve Yunusemre İlçesi  75. Yıl Mahallesi ve birkaç mahallede girdikleri evlerden çalmış oldukları kıyafetleri de üzerlerine giydikleri mobese kameralarının izlenmesi ardından  tespit edildi. Hırsızlık olayına karışan üç zanlı Manisa Emniyet’inde yapılan sorgulamada suçlarını itiraf etti.

3 ŞAHIS DA TUTUKLANDI
Manisa Devlet Hastanesi’ndeki sağlık raporlarının alınmasının ardından mahkemeye çıkarılan şahısların 3'ü de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim