Manisa Valiliği kurumların aralık ayı faaliyet raporlarını açıkladı. Açıklanan raporda İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde yapılan terörle mücadele, narkotik ve asayiş uygulamaları bilgilerine de yer verildi.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğünce 2017 yılının aralık ayında suça karıştığı tespit edilen bin 819 kişinin yakalandığı açıklandı. İl genelinde 3 kilo 52 gram esrar maddesi, 44 gram bonzai, 17 gram Afyon maddesi ve bin 470 adet sentetik hap ele geçirildiği kaydedildi. Açıklamada ayrıca terörle mücadele kapsamında yapılan 40 operasyonda 68 kişinin gözaltına alındığı ve 68 bin 45 aracın da denetlendiği vurgulandı.
Manisa İl Jandarma Komutanlığınca da aralık ayı içinde suça karıştığı tespit edilen 986 kişinin yakalandığı bildirildi. Jandarma tarafından il genelinde 155 gram esrar, 4 gram bonzai, 2 adet sentetik hap, 5 gram diğer kimyasallar ele geçirildiği açıklandı. Jandarma tarafından terörle mücadele kapsamında düzenlenen 20 ayrı operasyonda 5 kişinin gözaltına alındığı ve 43 bin 141 aracın denetlendiği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim