Edinilen bilgiye göre, bugün saat 10.00 sıralarında Manisa İl Jandarma Komutanlığı ile Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekipleri ihbar üzerine Medar Mahallesi'nde ikamet eden A.B. isimli şahsın evinde arama yaptı. Aramada evin bahçesinde boyları 20 cm ile 120 cm arasında değişen toplam 110 kenevir bitkisi ile 7 kök ve 15 kapsülden oluşan haşhaş bitkisine el konuldu. Ev sahibi A.B., ifadesinin alınmasının ardından adli kontrollü olarak serbest bırakıldı. 
Yine aynı mahallede ikamet eden Y.B. isimli şahsın evine yapılan aramada evin bahçesinde boyları 10 cm ile 50 cm arasında değişen toplam 62 kök kenevir bitkisi, 860 litre şarap, 17 litre rakı, 5 gram kubar esrar ile 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ev sahibi Y.B. isimli şahıs ifadesinin ardından adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.
Üçüncü şahıs R.K.'nin Medar Mahallesi'nde bulunan evinde yapılan aramada ise boyları 10 cm ile 50 cm arasında değişen toplam 122 kök kenevir bitkisi tespit edildiği ve el konulduğu bildirildi. R.K.'nin de ifadesinin ardından adli kontrollü olarak serbest bırakıldığı bildirildi. 

Editör: TE Bilişim