HABER: SERKAN ÖZCAN
Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerden Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren kombi fabrikasından piyasa değeri 765.000 TL değerinde olan 396 adet kombiyi bir nakliye şirketine ait 3 çalışan Romanya’ya götürülmesi için teslim edildi.
Kombilerin Romanya’ya gitmediğini öğrenen A.S İsimli şahıs Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek suç duyurusunda bulundu.
 Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yapılan çalışmaları sonucu V.O isimli şahısı Kocaeli ilinde gözaltına aldı.
 Gözaltına alınan V.O ifadesinin ardından Manisa Cumhuriyet Başsavcılığında alınan ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan Tutuklanan V.O’nun    suç  ortakları  olduğu  öğrenilen U.K, AK, ve M.Ş. A isimli şahısların çaldıkları kombileri İstanbul   satmaya çalıştıkları bilgisi alınması üzerine Manisa Emniyeti ve  İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı  ekipleri  ile şüpheli şahısların ev ve işyerlerine yapılan operasyonlarda   şüpheliler U.K ve  M.Ş.A isimli şahıslar  ile beraber  396 adet kombi ile  kıskıvrak yakalandı.
Gözaltına alınan 2 şahıs  İstanbul  ilinden Manisa’ya getirilerek, Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporlarının alınmasının ardından Mahkemeye sevk edildiler.

Editör: TE Bilişim