HABER - GÖRÜNTÜ:CEMİL SEVAL

4 Kasa hırsızının meydana getirdiği hırsızlık olayı Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi üzerinde bulunan bir tüpçü dükkanında oluştu.

Hırsızlar, her zaman olduğu gibi sabaha karşı saat 03:30’da  soyacakları işyerinin önünde buluştu. Hırsızların ikisi çevre güvenliğini sağlarken diğer iki hırsızda tüpçüye girdi.30 dakika süren hırsızlık olayında hırsızlar tüpçüye ait el arabasına kasayı yükleyerek geldikleri otomobilin bagajına atarak olay yerinde uzaklaştılar.

İşyeri sahibinin olayı fark etmesiyle birlikte harekete geçen Manisa Asayiş Şubesi Hırsızlık Birimi ekipleri işyerindeki ve çevresinde işyerlerinin güvenlik kameralarını jet hızıyla incelemeye aldı ve hırsızların eşkallerini belirledi. Polis sıkı takibi sonrasında kasa hırsızları sabaha karşı evlerinde mışıl mışıl uyurken operasyonla ele geçirildi.

Hırsızlar, 4 gün süren sorgulamalarında kasa hırsızlığı olayını nasıl yaptıkları ayrıntılarına kadar itiraf ettiler. Ömer A. (22),Okan Y.(20),Erdal Y.(28) ve Adem A.(31) isimli kasa hırsızları haklarında düzenlenen kasa hırsızlığından adliyeye sevk edildiler.

Editör: TE Bilişim