HABER - KAMERA:CEMİL SEVAL - MERT DEMİR

İzmir - Manisa Yolu Süreyya Piknik Alanı’na 500 metre kala trafik kazası meydana geldi. TIR ve kamyonun karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza; saat 15:10 sıralarında meydana geldi. İzmir istikametinden Manisa istikametine gelmekte olan 35 AS 5367 plakalı Hakan A. isimli sürücünün kullandığı TIR arıza yaptığından dolayı yol kenarında beklerken, aynı yönden gelen Efkan G. idaresindeki 45 UH 167 plakalı kamyon, hatalı sollama yaptığı iddia edilen bir otomobil yüzünden yolda sıkışarak yol kenradında duran TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 45 UH 167 plakalı araç içerisinde bulunan sürücü Efkan G. isimli sürücü araçta sıkıştı.

Durumu gören vatandaşlar olayı 110 Acil Kurtarma Servisi (AKS) ve 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen AKS, sürücüyü yaklaşık 15 dakikalık bir müdahalenin ardından araç içerisinden kurtardı.

Polis ve Jandarma ekipleri ise kazadan dolayı uzun kuyruk oluşan trafiği tek şerit ile akışını sağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim