Karşıyaka ilçesinde Bostanlı Mahallesi’nde bir apartmanda yaşayan Ayşe Keltek’ten (65) bir süredir haber alamayan yakınları, durumdan şüphelenip evine gitti. Keltek kapıyı açmayınca, yakınları polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekibi, çilingir yardımıyla girdiği evde, Keltek'in kanlar içinde, cesediyle karşılaştı.
İlk belirlemelere göre, boğazında kesik olduğu öğrenilen Keltek’in ölümü üzerine daireye Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı. Keltek'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, Keltek'i öldüren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
İYİLİK ELÇİSİYDİ
Dağcılık kulübü üyesi Ayşe Keltek’in ölümü birlikte sürekli tırmanış ve yürüyüş yaptığı arkadaşlarını yasa boğdu. Keltek için “Zor koşullarda bile iyilik elçiliğini bırakmadı” yorumunu yapan arkadaşları, “Daha yürüyecek çok yolumuz vardı” dedi.
Ayşe Keltek’in çevreye duyarlı biri olduğunu belirten arkadaşları, yürüyüşler sırasında karşılaştığı çöpleri de topladığını söylediler.
İzmirde korkunç olay
Ayşe Keltek, Facebook’taki sayfasında çevreci faaliyetlerini de fotoğraflarla paylaşıyordu. Fotoğrafların altına da şunları yazdı: “1200 km yolculuktan sonra çöp toplamaya köyümüzde devam ediyoruz”, “Bugün 20 km yol yürüdükten sonra bu kadar çöp toplayabildik.”
İzmirde korkunç olay
İzmirde korkunç olay

Editör: TE Bilişim