Manisa’da 12 Gün önce bir çoban tarafından yol kenarında bulunan ve kimliği belirlenemeyen kadın için Manisa polisi harekete geçti. 39 numaralı ayakkabı giyen kadın için kimlik belirleme çalışmasını hızlandıran polis ekipleri ayakkabının Gaziantep’te üretildiğini belirledi. Daha önce minik ırmak cinayetini aydınlatan özel ekip ayakkabı firmasıyla görüşmek üzere Antep’e gitti. 
Çürümüş olan kadın cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi sonrasında 30 yaşında olduğu ve 25-30 gün önce öldürüldüğü belirlenmişti.
Bu arada kadın cesedinin ayağından bulunan ayakkabının özel bir deri malzemesinden yapıldığı bu deriyi ayakkabı imalatında kullanan ve bu ayakkabıyı üreten firmanın sadece Gaziantep’te bir firma olduğu belirlendi.
 
IRMAK’IN CİNAYETİNİ AYDINLATAN EKİP GAZİAPTEP’E GİDİYOR  
 
Alaşehirli Irmak Kupal cinayetini çözen ekibin başında olan Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın önderliğindeki özel ekip, bu kez rotayı kadın cinayetini çözmeye yöneldi. Deneyimli dedektifler işe sadece 300 çift üretildiği ve Güneydoğu’daki bayiler aracılığı ile iki ay önce satıldığı belirlenen siyah ve rugan deriden yapılan 39 numaralı ayakkabının hangi bayiden satıldığını belirleme çalışmaları başlattı.
   Özel ekip Gaziantep Emniyet Müdürlüğüyle diyaloğa geçerek bu ayakkabıyı üreten firma yetkilileri ile temasa geçti. İlgili ayakkabı firmasının ayakkabıları dağıttığı bayilerin iki ay içeresinde alışveriş yapan erkek veya bayanların banka ekstralarına ulaşılmaya çalışılıyor.
 
39 NUMARALI AYAKKABININ SATILDIĞI BAYİLERİN GÜVENLİK KAMERALARI DİDİK DİK EDİLECEK   
 
Manisa’da bulunan kadın cesedinin kimliğini belirmek isteyen Manisa Emniyeti Asayiş Şubesi Cinayet Büro birimleri, oluşturulan özel ekibin Gaziantep’e doğru yola çıktığı ayakkabıyı satan bayilerin güvenlik kameralarını en ince ayrıntılarına kadar izleyerek kadının kimliğine ulaşmayı hedefledikleri öğrenildi.
  
 
  

 
Editör: TE Bilişim