HABER:CEMİL SEVAL

Manisa’nın Yunusemre İlçesi’nde 3 kişi taksi durağında çalışır vaziyette bulunan bir taksiyi çalarak kayıplara karıştı. Olay geçtiğimiz günlerde sabah 06:20 saatlerinde meydana geldi. Anemon Taksi Durağı’nda bulunan durağa taksiyle yanaşan sürücü sabah havanın soğuk olması nedeniyle aracını çalışır vaziyette bıraktı. Aracı çalışırken iş yerinin içerisine giderek müşteri beklemeye başladı. İşte tam da bu sırada polis ekipleri Keçiliköy Mahallesi’nden gelen otomobil hırsızlığı ihbarını değerlendirmek için bölgede araştırma yapıyordu. Taksi Durağının bulunduğu aynı sokakta başka bir araca hırsızlık girişiminde bulunan 3 kişi başarılı olamadı ve taksi durağı istikametine yöneldi. 

ARACI ISITMAK İÇİN ÇALIŞTIRMIŞTI

Taksi durağında çalışır vaziyette bırakılan aracı çalan zanlılar hızla olay yerinden kaçtı. Taksi durağı içerisinde bulunan sürücü ise aracının başına gittiğinde taksiyi bıraktığı yerde göremeyince ne yapacağını şaşırdı. Araç sürücüsü durumu hemen polise ve işletmeci Mustafa Atilla’ya bildirdi.

HIRSIZLAR ONU UNUTTU

Hırsızlar çaldıkları araç içerisinde bulunan GPRS cihazının farkında değillerdi. İşletme sahibi Mustafa Atilla çalınan taksiyi adım adım takip etti. Manisa’dan Aydın İline giden taksi  Söke İlçesi’ne park edildi. Polis ekipleriyle birlikte hareket eden işletme sahibi aracını şehir mezinde bularak teslim aldı. 

MANİSA POLİSİ ÇALIŞIYOR!

Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Oto Hırsızlığı ekipleri yaptıkları çalışma ile hırsızlardan Azad İpek(25) isimli zanlıyı yakaladı. Zanlı Azad İpek çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim