HABER: SERKAN ÖZCAN

Muradiye mahallesin ’de yaşayana bir vatandaş sabah otomobilinin evinin önünde olmadığını gördü. Durumu hemen Jandarma birimlerine bildirdi. Jandarma birimleri çalınan otomobil ’in Manisa Yönüne gitme ihtimaline karşı Manisa Polisine haber verildi.
Manisa Polisi Jandarmadan gelen ihbar sonucu alarma geçti. Çevrede araştırma yapan Manisa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri Yunusemre İlçesi Lale meydanında otomobili kıskıvrak yakaladı.
 OTOMOBİL SAHİBİ GELİNCE HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI
Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirleri ekipleri otomobil içinde bulunan şahısı gözaltına aldılar. Muradiye Jandarma ekiplerine haber verildi. Muradiye Jandarma ekipleri Otomobil sahibini alarak Manisa çalınan otomobilin yanına gelmesi ile her şey ortaya çıktı.
OTOMOBİLİ KÜÇÜK KARDEŞİ ŞAKA YAPMAK İÇİN ALMIŞ
 Otomobil sahibi polis otosunun içine baktığı gibi şok manzara ile karşılaştı. Otomobili küçük kardeşi tarafından alınıp gittiğini görünce çılgına dönen ağabey jandarma ekiplerine ‘’ alın bunu götürün cezasını verin, yoksa elimden kaza çıkacak’’ dedi.
Polis ekipleri arabayı izinsiz alan küçük kardeşi Jandarma ekiplerine tutanak karışlığında teslim ederken, Jandarmanın olayla ilgili incelemesi devam ediyor
Editör: TE Bilişim