Manisa’da adam öldürme ve yaralama olaylarından Denizli ve Manisa cezaevlerinden hükümlü olan Murat Gemli, Cesim Gemli ve Umut Gemli kardeşler, 4,5 ay önce trafik kazası geçiren ve tedavi gördüğü Merkez Efendi Devlet Hastanesinde yaşamını yitiren babası 84 yaşındaki Sait Gemli’ nin cenazesine jandarma nezaretinde geldiler. Polis ve Jandarma birimleri cenaze boyunca olası olaylara karşın kuş uçurtmadı.

Sait Gemli’ nin Manisa Yeni Mahalle Yeşil Camiinde kılınan cenaze namazı öncesinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Resmi ve sivil polislerin yanı sıra jandarmanın da teakkuz da bulunduğu cenazeye ‘Kobra Murat’ olarak bilinen Murat Gemli güvenlik dolayısıyla tutuklu bulunduğu cezaevinden, Umut ve Cesim Gemli ise Manisa Cezaevinde cezaevi nakil araçlarıyla cenazenin kaldırılacağı cami önüne getirildi. Gemli kardeşlerin bulunduğu cezaevi araçların çevresi kendilerini görebilmek isteyen yakınları dolup taştı.
Kılınan ikindi namazı sonrasında Gemli kardeşler babaları Sait Gemli’ye olan son görevlerini yerine getirmek için bulundukları araçlardan geniş çaplı güvenlik çemberi içerisinde indirildi. Çok sayıda yakının katıldığı cenaze namazının kılınmasının ardından Gemli kardeşler, babaların toprağa verileceği Kırtık mezarlığına getirildi. Burada dualarla toprağa verilmenin ardından Gemli kardeşiler, şehirdeki aileleriyle üzüntülerini paylaştıktan sonra tutuklu bulundukları cezaevlerine nakledildiler.

Editör: TE Bilişim