Olay sabaha doğru saat 03:15’te eski oto terminali girişinde şuan kapalı olan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi.

İddiaya göre Şükrü T., henüz ismi belirlenemeyen arkadaşıyla birlikte Saruhanlı’nın Nuriye kasabasında bir eğlence mekanından çıktıktan sonra 35 AD 4056 plakalı otomobiliyle Manisa’ya doğru yola çıktı. İki arkadaş bir süre sonra iki otomobilin kendilerini takip ettiğini fark etti. Şükrü T. sığınmak için oto terminal önündeki Önleyici Hizmetler Şubesi’nin önüne aracı çekti. Karakolun kapalı olduğu anlaşılınca diğer araçtaki şahıslar saldırıya geçti. Saldırganlar çapraz ateşle Şükür T.’nin üzerine mermi yağdırıp olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerine yakın polis birimleri de iki otomobilin izini sürdü. Bu arada olay yerine gelen 112 ekipleri Şükrü T.’yi yaşama döndürmeye çalıştı ancak çabalar sonuç vermedi.  

Olay yerindeki görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere ışığında araçların plakaları ve şahısların kimlikleri belirlendi. Polis ilgili kişilerin evlerine yönelik baskınlarda bulundu.

Öte yandan olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı gerekli delilleri topladı. Meydana gelen cinayetin iki yıl önce Alaybey’de işlenen kontör cinayetiyle bir bağıntısının olup olmadığı araştırılıyor. 



Editör: TE Bilişim