Manisa'da 35 yaşındaki Hamza Semiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfür ve hakaret ettiklerini öne sürdüğü 3 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Semiz, "Cumhurbaşkanına hakaret eden annem, babam da olsa hakkında suç duyurusunda bulunurum" dedi.

Daha önceleri İŞKUR'un yeni istihdam yaratmak amacıyla uyguladığı Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında orman işlerinde çalışan Hamza Semiz, geçen 1 Aralık'ta Şehzadeler İlçesi Alaybey Mahallesi'ndeki bir kahvede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ve küfür ettiklerini ileri sürdüğü aynı mahallede yaşayan Ş.E., G.Ö. ve B.O.'yu iddiaya göre uyardı. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından soluğu Manisa Adliyesi'nde alan Semiz, Cumhurbaşkanı'na hakaret ve küfür ettiklerini ileri sürdüğü üç kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bulunarak vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten Semiz, "Cumhurbaşkanı ister AK Partili, ister CHP'li, isterse de MHP'li olsun. Kimse bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edemez. Cumhurbaşkanına hakaret eden annem, babam da olsa hakkında suç duyurusunda bulunurum" dedi.

 
Editör: TE Bilişim