HABER - GÖRÜNTÜ:CEMİL SEVAL
Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde bulunan Büyükşehir Otobüs Terminalinde hareketli dakikalar yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen bir vatandaş, garaja gelerek elindeki çantayı taksi durağına bırakmak istedi. Durakta bulunan şoförler, vatandaşın çantayı bırakmasını kabul etmemesi üzerine, kimliği belirlenemeyen şahıs MHP Eski İl Başkanı Tamer Akkal’ın oto terminal içerisinde bulunan yazıhanesine doğru yöneldi. Yazıhanede bulunan kişilerde çantayı teslim almayınca, şahıs elinde bulundurduğu çantayı garajın arka giriş kapısına bıraktı. 

Garaj polisinin çantayı görmesiyle birlikte, durum Manisa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bomba İmha Uzmanı ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen uzman ekipler çevreyi abluka altına aldı. Garaj içerisi boşaltıldı. Dışarıda bulunan vatandaşlar ve yolcular ise çantadan uzaklaştırıldı. Geniş güvenlik önleminin altına alındığı bölgede bulunan çantaya uzman ekipler tarafından fünye yerleştirilerek patlatıldı. Çantanın içerisinde kıyafetlerin çıkmasıyla vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

AKKAL,” KONUNUN BENİMLE BİR İLGİSİ YOK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Akkal,“ Ben bu çantayı bırakmaya tanıyan kişiyi tanıyorum. Kendisi benim çok eski bir arkadaşım. Kendisiyle uzun süredir görüşmüyoruz. Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle bir süredir Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi görüyordu. Çantanın bizimle bir ilgisi yok. Şahsımda emniyet müdürlüğüne giderek ifade verdim” dedi.

Bugüne kadar garajda suç ve suçluya göz açtırmayan Garaj Polisi yine bütün takdirleri üzerinde topladı.

Editör: TE Bilişim