Gece yarısı meydana geldiği belirtilen olayda, Naciye S. isimli genç kadın bir süredir ismini vermek istemediği bir erkek arkadaşı ile birliktelik yaşıyordu. Naciye S. çalıştığı işyerinden tek başına evine doğru yola çıktı.İşte ne olduysa tamda bu sırada oldu. Soy isimlerini bilmediği erkek arkadaşının sevgilisinin de içlerinde bulunduğu Arzu,Mehtap ve Merve isimli hemcinsleri yolunu kesti. Hemcinsleri kendisine “Sana kaç defa söyledik erkek arkadaşımızın yakınında olmayacaksın diye.Sen ne laftan anlamaz kadınsın” diyerek üçü birden genç kadının üzerine çullanarak öldüresiye dövdü.

Genç kadın yüzüne ve vücuduna bir çok bölgesine aldığı yumruklardan dolayı olduğu yere yığılarak bayıldı. Genç kadının bayıldığını gören üç bayan olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Bir vatandaşın genç kadını baygın biçimde yerde görmesiyle birlikte 112’yi arayarak ambulans isteminde bulundu.Olay yerine gelen 112 ekipleri Naciye S. isimli kadının tedavisi yapılması için Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırdı.

Genç kadın burada süren tedavisi sonrası kendisine geldiğinde ise polise verdiği ifadesinde; “Beni bu hale ne bir erkek, nede birlikte olduğum sevgilim getirdi. İnanmayacaksınız ama birliktelik yaşadığım erkek arkadaşımın sevgilisi ve onun arkadaşları bu hale getirdi. Beni bu hale getirenleri tanıyorum her birinden ölünceye kadar davacıyım” diyerek polise ifade verdi.

Manisa polisi ise Naciye S.’i tanınmaz hale getirerek hastanelik eden Arzu,Mehtap ve Merve isimli kadınları yakalamak için gerekli soruşturmayı başlattı.

Editör: TE Bilişim