Haber: Cemil Seval

Aracın direksiyon kutusundan yükselen dumanları fark eden sürücü aracını sağa çekti. Dumanların yerini bir anda alevlere bırakmasıyla araçtan inen 3 kişi büyük bir facianın eşiğinden dönmüş oldu. Manisa Hamalınkırı mevkiinin çok yakınında yanan aracın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülmesiyle derin bir nefes alındı.

Olay saat 21:30 sıralarında Turgutlu Yolu Hamalınkırı yakınında meydana geldi. Fikri Çavdar’ın idaresindeki 09 JJ 574  plakalı otomobilin direksiyon kutusundan bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları fark eden sürücü Çavdar, otomobili sağa çekti. Otomobilin yol kenarında durmasıyla birlikte bir anda alevler yükselmeye başladı.

Sürücü Çavdar ve beraberindeki üç kişi vakit kaybetmeden kendini dışarı atarak aracın çevresinden uzaklaştı. İtfaiyeye haber veren Çavdar ve ailesiı çaresizce otomobilin yanmasını izledi. İhbar üzerine olay yerine gelen Manisa Kırtık itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına başladı. Bu sırada Turgutlu İstikametine trafik durduruldu. Ekiplerin çalışması sonucu yanan araç söndürüldü.

EŞİNİ HASTANEDEN GETİRİYORDU

Nesime Çavdar’ı Manisa’nın Hamzabeyli Köyünden Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne getirmişlerdi. Araç hastane dönüşünde tutuştu. LPG'li araçta bir patlama ve daha büyük bir faciaya neden olmadan söndürüldü. Araç kullanılamaz hale geldi.

“CANIMIZI ZOR KURTARDIK”

Araç sürücüsü Fikri Çavdar yaptığı açıklamada seyir halindeyken bir an da direksiyon kutusundan dumanlar yükseldiğini ve aracını yol kenarına çektiğini ifade etti. Aracı park etmesiyle birlikte bir an da alevlerin yükseldiğini kaydeden Çavdar, kendilerini hemen dışarı attığını belirtti.

Öte yandan yanan aracın Kadir Türk isimle bir vatandaşa ait olduğu öğrenildi. Daha sonra araç çekici vasıtasıyla Hamzabeyli köyne götürüldü.




Editör: TE Bilişim