Manisa Yunus Emre ilçesi İzmir Caddesi Merkez Efendi Hastanesine tedavi sonrası bazı evrakların eksikliğini tamamlamak için ışıklardan geçerken kırmızı ışığa takılan 77 yaşındaki İbrahim Gülfidan beton mikserin altında can verdi.

Olay öğle saatlerinde meydana geldi. Olayın bazı görgü şahitlerine göre 77 yaşındaki İbrahim Gülfidan, çeşitli hastalıklarına şifa bulabilmek için geldiği Merkez Efendi Hastanesinden karşı yöne geçmek için ışıkları kullandı.
İbrahim dede kendisine yeşil ışık yandığı sırada yavaş yavaş karşı yöne doğru geçmeye çalıştı ki işte tamda bu sırada kırmızı ışığa takıldı.
Karaköy yönünden gelmekte olan Ö. K. yönetimindeki 06 ZRL 21 plakalı beton mikseri kendisine çarptı. İbrahim Gülfidan başından aldığı darbeler sonrasında oracıkta yaşamını yitirdi.
Olay yerine gelen polis,beton mikseri sürücüsü Ö. K. (40) olay yerinde alarak Barbosor karakoluna götürdü.Cumhuriyet Savcısı ise cenazenin olay yerinden kaldırılıp Merkez Efendi Morguna alınması talimatı verdi.
İbrahim Gülfidan’nın cenazesi uzun süre cenaze aracı bekledi.Cenaze aracının gelmesi ile birlikte hastane morguna kaldırıldı

   İbrahim Gülfidan’nın kırmızı ışıkta geçtiğini kendisini son anda fark ettiğini dile getiren sürücü Ö. K. üzgün olduğunu dile getirdi. 

   Merkez Efendi Devlet hastanesinin sağlık hizmetlerini kullanmak isteyen Manisalılar yolun altı ve üstüne sıkça geçmek zorunda kalıyor. Bu nedenle sürücülerin bu yolda daha yavaş ve dikkatli olmaları, yetkililerin de bu duruma bir çözüm bulması gerekiyor. Yoksa burada daha fazla canların yitirileceği söz konusu.

Editör: TE Bilişim