Kaza Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Soma Devlet Hastanesinden Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine hasta götüren ambulans Saruhanlı Kavşağında
Galip Sapaz'ın Kullandığı 06 FFN 95 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Galip Sapaz (61) olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan Hasan Sapaz hafif şekilde yaralandı.
Ambulans Şoförü Gürsel Mutlu ve Doktor Cumhur Akif Yağan, Nizami Sipaği, ve Nakil olan çocuk hasta Kerem Ata ve Refakatçı olarak ambulansta bulunan annesi Emine Afra Ata hafif şekilde yaralandı.

Ambulans Şoförü Gürsel Mutlu ve Doktor Cumhur Akif Yağan, Nizami Sipaği, ve Nakil olan çocuk hasta Kerem Ata ve Refakatçı olarak ambulansta bulunan annesi Emine Afra Ata hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerini yaralılara ilk müdahaleyi yaparken otomobil sürücüsünü Galip Sapaz’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı.
 
Yaralıların ilk müdahalesinin ardından Saruhanlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim