Haber: Serkan Özcan
Gardoropta ortaya çıkan yasak aşk ve sonrasında yaşanan olay Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Şehitler Mahallesi'nde bir apartmanda komşuların polise yapılan ‘Aile içi kavga’ ile ortaya çıktı.
35 Yaşındaki M.K  çalıştığı işyerinden öğle yemeği için evine geldi. Evinin kapısını açan M.K, eşini yatakta uyur vaziyette buldu. Koca M.K, 27 yaşındaki eşi A.K’in hareketlerinden şüphelenmesiyle birlikte evin altını üstüne getirdi. Yatak odasındaki gardoropu açtığında eşinin sevgilisi H.A’yı yakaladı. Yakalandığı anlayan sevgili belinden çıkarttığı bıçağı Koca M.K’ye sapladı.Koca M.K , doğruca mutfağa koşarak kaptığı bıçakla önce eşinin sevgilisi H.A’yı göğsünden bıçakladı. Öfkeli koca sonra eşi A.K yi karın boşluğundan bıçakladı. Apartmandaki komşuları bağırışlar üzerine durumu 155 aracılığı ile polise bildirdiler. Polis birimleri 112’den yardım istedi. Olay yerine gelen 112 ekipleri A.K,  ve H. A’yı, yaralı koca M.K ‘ye  ilk müdahaleleri yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken OSB’deki bir fabrikada çalışan eşi A.K ve sevgilisi H.A ile yakalayan koca M.K  ise “Eve girdiğimde eşimi yatak odasından telaşlı ve endişeli gördüm. Hareketlerinden şüphelendim sonra da kendisine benden bir şey mi saklıyorsun diye sorduğumda ise o bana ‘Hayır senden neyi saklayayım ki sende’ yanıtını verdi. Ben bir kez şüphelenmiştim evin altını üstüne getirdim sevgilisi gardoropta yakalayınca kan beynime sıçradı” dedi
 
Editör: TE Bilişim