Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kendisini eve kilitleyen akli dengesi yerinde olmayan bir şahıs, bir polisi ve annesini yaraladı.

Olay, Turgutlu Yıldırım Mahallesi Sevgi Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki akli dengesi yerinde olmayan M.A.. annesi Aysel A.’yı evde darp etti. Annesini darp edip evden kovan şahıs daha sonra kendini eve kilitledi. Olay yerine gelen polis ekipleri camda bulunan şahsı ikna etmeye çalışırken şahıs elinde bulunan cezveyi fırlattı. Şahsın fırlattığı cezve polis memuru Mustafa K.’nin başına isabet ederek yaralanmasına neden oldu.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal ederken polisin ve çevre sakinlerinin ikna çabası cevap vermedi. Evden çıkmayı kabul etmeyen M.A. eline bir ara meyve bıçağı alarak kendine zarar vermeye çalıştı. Polisin ikna çabaları cevap vermezken bölgeye itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye merdiveniyle balkondan eve giren polis memuru şahsı etkisiz hale getirdi. Şahıs polis nezaretinde ambulansa bindirilerek Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şahsın ilaçlarını kullanmayı ret ettiği ve bundan dolayı sinirlerine hakim olmadığı iddia edildi.
Kaynak: iha