Haber:Cemil Seval

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Olay saat 22:30 sıralarında meydana geldi. Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde yaşayan F.S. (19) ile B.H. (20), Ağlayan Kaya, Çaybaşı mevkiisi olarak bilinen kayalıklara gezinti yapmak için çıktılar. Hava kararmadan önce çıktıkları dağda bir süre dolaştıktan sonra havanın kararmasıyla kayalıkların arasında mahsur kaldılar.

Cep telefonuyla aradıkları polise kaybolduklarını bildiren gençlerin yardımına ilk önce emniyet ekipleri yetişti. Gençlerle telefon bağlantısı kuran polis memurları oradan çıkamayacaklarını anladıktan sonra Manisa İl Afet ve Acil Durum Ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine kısa süre gelen AFAD ekipleri uzun uğraşlar sonucunda yürümekte güçlük çektikleri kayalıkları aşarak F.S. ile B.H'nin yanına ulaştılar.

"GÖZLERİM KARANLIKTA GÖRMÜYOR, YÜRÜYEMEDİK"
Olay yerine ulaşan AFAD ekipleri gençleri mahsur kaldıkları kayalıkların arasından kurtardılar. Gençler kurtulduktan sonra AFAD ekiplerine ve polis ekiplerine teşekkür ettiler. F.H. isimli şahıs yaptığı açıklamada;" Biz arkadaşımla hava kararmadan önce biraz kafa dağıtmaya diye çıktık. Muahbbete dalıp saatin geçtiğin farkında olmadık. Daha sonra havanın karardığını fark ettik. Ben karanlıkta uzağı görmekte güçlük çekiyorum. Gözlüklerimde yanımda yok. Bu yüzden orada mahsur kaldık. Hemen polisi aradık, onlarda sağolsunlar bizlere yardımcı oldular. AFAD ekipleri gelerek bizi bulunduğumuz yerden çıkardılar. Kurtulduğumuz için mutluyuz" dedi.

Editör: TE Bilişim