HABER - KAMERA:CEMİL SEVAL - MERT DEMİR

Bayram arefesinde Manisa’nın Akhisar ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında 8 kişi öldü, bir kişi de yaralı kurtuldu. Kazadan sağ kurtulan Kardaşlı ailesinin 11 yaşındaki kızı Ece Nur Kardaşlı ailesini kaybettiğinden habersiz anlattıkları yürekleri burktu. Önce Akhisar Mustafa Kirazlıoğlu Hastanesine kaldırılan ardından Manisa Merkez Efendi Moris Şinasi Çocuk Hastanesine kaldırılan Ece Nur Kardaşlı hastane yatağında kaza anını ve sonrasını şöyle anlattı:
“Ben uyuyordum. Uyandığım zaman babam arabayı çarpmıştı. Ben yerimden fırlamıştım. Uyandığım zaman herkes baygındı. Ben cama doğru vurdum. Arabalar durmuştu. Herkes dışarı çıkmıştı. Ben kapıyı açmayı denedim açılmadı. Sonra cama vurunca dışarıdakiler kapıyı açıp beni aldılar. Beni ambulansla hastaneye götürdüler. Sonra annemler uyanınca onları da ambulansla hastaneye götürdüler.”
Kazada, 10 B 1349 plakalı otomobildeki sürücü Kenan Dilsiz (61), Sebahat Dilsiz (60), Seniha Dilsiz (60) ve Mehmet Dilsiz (46) ile 34 ZNJ 99 plakalı araçta bulunan sürücü Metin Kardaşlı (56), Şükrüye Kırtan (83), Selma Kırtan (54), Recep Kırtan (48) hayatını kaybetti.

Editör: TE Bilişim