Alaşehir’de trafik kazalarının önüne geçebilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan ayında temelini attığı Sarıkız Deresi Kavşağında çalışmalar tamamlandı. İlçe sakinlerinin hizmetine sunulan kavşağın trafiğin yoğun olduğu bölgeyi rahatlatacağını ve meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılmasına önemli rol oynayacağının altını çizen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Halkımızın ve sürücülerin yoğun şikâyetleri olduğu önemli bir soruna daha neşter vurduk” dedi.
Kısa sürede tamamlandı
Nisan ayında temeli atılan kavşağın kısa süre içerisinde tamamlanarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunulduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “Kısa sürede tamamladığımız kavşağın Alaşehir’e hayırlı olmasını temenni ediyorum. Umarım bu kavşakla birlikte bölgede yaşanan kazaların önüne geçmiş oluruz” dedi.

Peyzaj uygulaması başlayacak

Modern kavşağın hizmete sunulmasının ardından sırada peyzaj uygulamasının olduğunu da belirten Başkan Ergün, “Alaşehirli vatandaşlarımızın talep ettiğini önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kısa süre içerisinde Sarıkız Deresi Kavşağı’nda peyzaj uygulaması da yaparak güzel bir görünüm kazandıracağız” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: iha