Alaşehir Özel Üstek Koleji öğrencileri, başlattıkları kampanya kapsamında topladıkları 450 bereyi lösemili çocuklara gönderdi.

Alaşehir Özel Üstek Koleji öğrencileri, sosyal dayanışma ve yardımlaşma amacıyla ’Onlar İçin Örüyoruz’ adlı bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında toplumu bilinçlendirmek ve yardıma muhtaç çocuklara destek olabilmek onların moral ve motivasyonlarını arttırmak için 450 adet bere topladı. El emeği bereler ise Kansersiz Yaşam Derneği’ne gönderildi. Kampanya hakkında bilgi veren okul öğretmenlerinden Mehmet Acar, "Öğrencilerimize sosyal dayanışma ve yardımlaşma kapsamında bilinçlendirmek, yardıma muhtaç çocuklara destek olabilmeyi öğretmek, belki maddi olarak çok olmayabilir, ancak yardıma muhtaç olan kardeşlerimiz kendilerinin yalnız olmadığını bilmelerini istedik. Kampanyaya öğrencilerimizin yanı sıra velilerimiz de destek verdiler. Annelerimizin ve çocuklarımızın el emeği göz nuru berelerini ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gönderdik" dedi.

Okul Müdürü Ali Apan ise, "Okulumuz öğretmeni Mehmet Acar’ın başlattığı kampanyaya öğretmen ve öğrencilerinin tamamının destek verdi. Kampanya ile lösemili kardeşlerimize azda olsa katkıda bulunabilmek bizleri mutlu etmiştir. Toplanan bereler yardıma muhtaç kardeşlerimizin kullanması için, İstanbul ve Samsun’da bulunan Kansersiz Yaşam Derneklerine gönderdik. Bu bir başlangıç. Bundan böyle bu tür sosyal destek ve etkinliklerimiz sürecektir" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim