MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Alaşehir’de vatandaşlara seslendi. Coşkulu kalabalık karşısında sahneden inmek istemediğini belirten Vural, “Sarıgöl ve İzmir’de programlarım vardı. İzmir’i iptal ettik ama Sarıgöl’de de bekliyorlar, bu coşkulu kalabalık sandıkta iktidar partisine bir ihtar verecektir” dedi.
Oktay Vural “Biz millet olarak bu coğrafyayı millet yapmışız. Doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi konu komşu akraba olmuş bir milletiz. Biz hepimiz bir bütünüz kimse bizi bölemeyecektir. Milletimizin kardeşliğini, bozmak isteyen bir fitne ve fesat oyunu varsa, bu fitne ve fesat oyunu bozmak için, milletin direncini temsil eden üç hilali desteklemeniz gerekmektedir. Üç hilale vurulan her mühür bölücülerin başına vurulan bir balyoz olacaktır” dedi.
Vural, “Bizim için milli barış, manevi barış ve hukuk düzeni her zaman en önde olacaktır. Bunlara asla dil uzattırmayız” şeklinde konuştu.
Vural, 30 Mart’ta Alaşehir’de Gökhan Karaçoban’a, Manisa Büyükşehir belediye başkanlığı için de Cengiz Ergün’e destek istedi.

Editör: TE Bilişim