Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Genel Sekreter Halil Memiş’e, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Halk Eğitim Şube Müdürü Ergün Aksoy, Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay ve Yol Şube Müdür Fevzi Demir eşlik etti.

Genel Sekreter Halil Memiş, Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nde ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. MABEM kursları için yapılması planlanan Belediye Pasajı içerisinde yer alan daireleri inceleyen Halil Memiş, “MABEM kurslarına Başkanımız Cengiz Ergün çok önem veriyor. Dar gelirli ailelerin çocuklarının TEOG ve YGS/LYS sınavlarına hazırlandığı MABEM kursları 17 ilçede binlerce öğrenciye hizmet veriyor. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması için elimizden gelenin fazlasını yapmak durumundayız. Topluma duyarlı, iyi bireyler yetiştirdikçe bizler de yaptığımız hizmetlerin karşılığını o zaman almış olacağız” diye konuştu. Yapılan incelemelerin ardından pasaj içinde dükkanı bulunan esnafla sohbet eden Halil Memiş, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

"2016 MANİSA’NIN YILI OLACAK"

Memiş, beraberindeki heyetle birlikte Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı makamında ziyaret etti. Gittiğim her yerde Büyükşehir’in hizmetlerini öncelikli anlatıyorum diyerek söze başlayan Başkan Karaçoban, “Alaşehir’de Büyükşehir’le birlikte başarılı projeler yapmayı sürdürüyoruz. Biz tüm Alaşehirli vatandaşlarımıza diyoruz ki 2016 yılı Manisa’nın yılı olacak diye. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemizde yaptığı sosyal projeler halk tarafından çok takdir topladı. Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte Alaşehir’e en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

"2016 PROJELERLE DOLU DOLU GEÇECEK"

Başkan Karaçoban’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Memiş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde 2016 yılı Manisa’nın 17 ilçesiyle birlikte kalkındığı bir yıl olacak. Asfalt çalışmalarından Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerine, Gıda Bankaları’ndan MABEM kurslarına kadar birçok alanda başlattığımız örnek projelerle birlikte 2016 yılı dolu dolu geçecek” dedi.

Editör: TE Bilişim