Manisa'nın Alaşehir ilçesinde komşusu tarafından vahşice öldürülen 3,5 yaşındaki minik Irmak Kupal cinayeti Türkiye'yi yasa boğmuştu. Başta Manisa Alaşehirliler olmak üzere tüm Türkiye Minik Irmak'a ağladı. Irmak'ın katili komşu Himmet Aktürk cinayeti işlediğini Müge Anlı'ya itiraf etmişti. Polis ekiplerinin yoğun çabasıyla Minik Irmak'ın cansız bedenine günler süren arama çalışmalarıyla ulaşılmış aile perişan olmuştu. Aileye hem ekonomik hem de psikolojik destekte bulunulmuş ve komşuları tarafından katledilen kızlarının acısını yaşayan ailenin oturdukları evden başka bir eve yerleştirilmesi sağlanmıştı.

Acılı aileye devletten yardım eli uzanırken Alaşehirliler de desteğini esirgemedi. Alaşehir'de Uçak Kardeşler Firma sahiplerinden olan ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ali Uçak, Müge Anlı'nın programına telefonla bağlanarak tarifsiz bir acı yaşayan aileye ev hediye etmek istedi. 

Uçak; "Hergün sizin ve ekibiniz sayesinde  bir çok olay gün yüzüne çıkıyor,  ırmak bebeğimizin başına gelen olay da sizin sayenizde açıklığa kavuştu , öncelikle başta şahsınız olmak üzere, ekibinize, kahraman polis teşkilatımıza ve İlk başından beri Canla başla arama çalışmalarında görev alan Alaşehirli hemşerilerimize , ve bu acı olaya gerek sosyal medyadan gerekse yürüyüşler ile destek olan Türk halkımıza teşekkürlerimi sunarım. Hergün Bir çok hayırlı işler vesile oluyorsunuz bir çok ailemizin yardımına koşuyorsunuz , bende sizlerin aracılığıyla Irmak bebeğimizin Ailesine ev almak istiyorum" dedi. 

Milletçe tek yürek olarak acılı aileyi yalnız bırakmayan başta Alaşehirlilere ve tüm Türk halkına teşekkür eden Müge Anlı Ali Uçak'a teşekkürlerini iletti. 


Editör: TE Bilişim