Ellerini Manisa ve ilçeleri için taşın altına sokmaya hazırlanan Alaşehirli iş adamları MAGİDER’in ilçe kolu olarak AGİDER’i kuracaklar. Manisa Organize Sanayi Bölgesindeki Örenay Fabrika’da gerçekleştirilen iftarlı toplantıda MAGİDER Üyeleri ve Alaşehirli işadamları bir araya geldi. Toplantıda anlaşan taraflar önümüzdeki ay ilçede hizmet binasının açılışını yapmayı hedeflediklerini dile getirdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ayberk Aloğlu, “Çok hızlı bir şekilde büyümeye başladık. Tomurcuktan fidan olmuştuk şimdi de kocaman bir ağaç olma yolundayız. Biz meyve verme derdindeyiz. Niyetimiz, başında Manisa olan her olgunun dinamiklerine ve ticaretine olumlu yönde ivme kazandırabilmektir. Kurduğumuz Kadın kollarımız ve Gençlik Kollarımızdan sonra şimdi de ilçe kollarımızla koca bir aile olarak devam edeceğiz yolumuza. Nasip olursa talepler doğrultusunda tüm ilçelerimize bir hizmet binası açacağız. Bunun da ilk adımı atan bizim de ilk göz ağrımız (AGİDER) Alaşehir Girişimci İş Adamları Derneği öncülük edecektir.” dedi.

AGİDER yönetimi adına konuşan iş adamı Yılmaz Caşka ise, “Uzun zamandır Alaşehir’de kurmak istediğimiz güç birliğimizi MAGİDER’le hayata geçirmek bizi heveslendiriyor. Oluşumumuzun amacı tamamen ticaret ve Alaşehir odaklı olacaktır. Gün gelecek üzümümüzü gün gelecek ekmeğimizin dünyaya tanıtımında katkıda bulunacağız. MAGİDER’le yola çıkma sebebimiz ise, çalışmalarını yakından takip ediyorduk. Ticari hedeflerinden ve Manisalılık olgusundan hiç sapmayan bir organizasyon olmasıdır. Günümüzdeki oluşumların birçoğunun yollarında sapmalar olduğunu gördük ve hala görüyoruz. Fakat biz dosdoğru yollarda milim sapmaların arkasından küfrün kapısı olduğuna inananlardanız. Bizim işimiz ticaret, çabamız Alaşehir olacak. İlk aşamada 9 kişilik bir Yönetim Kurulu ve 20 üye ile yola çıkacağız. Ayberk Başkanımızın da dediği gibi 10 tane 10’la değil, 2 tane 50 ile işlerimizi sürdüreceğiz. İlk Yönetim Kurulunda benimle birlikte Tahir Can, Furkan Yıldırım, Aycan Bür, Şevki Köseoğlu, Emre Verimli, Hüseyin Camcı, Selim Başçam ve Ali Or gibi 9 kişilik bir ekipten 20 kişilik oluşturulacaktır. Ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını dileriz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim