Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Kaya, parti olarak 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere çok ciddi ve disiplinli bir şekilde hazırlandıklarını, Alaşehir halkının önüne mutlaka halkın seveceği güçlü bir başkan adayı ve Meclis üyeleriyle çıkacaklarını söyledi.
“BİZ ALAŞEHİR’İN EN KÖKLÜ PARTİSİYİZ”
Konuyla ilişkin açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Alaşehir İlçe Başkanı Mehmet Kaya, “Alaşehir ilçemizi 1950 yılından itibaren 1999 yılına kadar Demokrat Parti ve onun mirasçıları olan Adalet Partisi ve Doğruyol Partisi Belediye başkanları idare etmiştir. Halen son olarak yönetenlerden Galip Şahyar ve Ertuğrul Basmacı şehrimizde yaşamaktadır. Yine 1950’den bu yana Süleyman Sudi Mıhçıoğlu, Süleyman Çağlar, Hayri Kozaçıkcıoğlu, Sümer Oral ve Tevfik Diker’e kadar bir çok milletvekili de bu ocakta Demokrat Parti’de yetişmiş ve ülkeye hizmet etmiştir” dedi.
“HALKIMIZIN KARŞISINA EN VASIFLI ADAYLA ÇIKACAĞIZ”
30 Mart 2014 seçimleri için çok ciddi ve disiplinli bir şekilde çalıştıklarını belirten Kaya, “Alaşehir halkımızın seveceği bir başkan adayı ve meclis üyeleri halkımızın karşısına çıkacağız. Çünkü biz Alaşehir’in en köklü partisiyiz. Parti tabanımız ve halkımızın isteği ve taleplerine göre hareket etmemiz gerekir. Alaşehir halkının partimize ihtiyacı vardır. Çeşitli, gerekçelerle başka partilere oy vermek zorunda kalan arkadaşlarımızın bu seçimlerde partimize oy vermelerini bekliyoruz. Artık Alaşehir’in bu kadersizliğine son verme zamanı gelmiştir. Halkımızın karşısına en iyi, en uygun ve en vasıflı belediye başkan adayı ile çıkacağımızın bilinmesini istiyoruz. Siyasetin okulu demokrat partidir. Bizi izleyin çünkü biz sizlere en güzeli sunacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim