İŞTE BÜYÜKŞEHİRİN ALAŞEHİR PROJELERİ

Alaşehir programında ilk olarak Alaşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile bir araya gelen Başkan Ergün, Alaşehir’in öncelikli projeleri arasında yer alan hal binası, yeni otogar ve kavşak projelerinin 2015 yılı başından itibaren ihale sürecine hazır olacağını müjdeledi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk da yer aldı. Öncelikle kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, “Sizleri Alaşehir’de ağırlamaktan büyük keyif alıyoruz. Seçim döneminde de sık sık bir aradaydık. Şuanda hem Manisa’nın hem de Alaşehir’in beklentileri yükseldi. Vatandaşlarımızın tekrar güvenoyunu alarak Alaşehir için hizmete devam ediyoruz. Ben şahsınızda hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Onların bu beklentilerini yerine getirmek için inşallah işbirliği içinde çalışacağız” dedi.
Alaşehir için hazırladıkları projeleri hayata geçirmek adına çalışmalara başladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de en kısa sürede Alaşehir’e güzel haberleri vermek istediklerini söyledi. Amaçlarının ilçeye yapılması planlanan hal binası, yeni otogar ve kavşak projelerini 2015 yılı başına kadar ihale sürecine hazır hele getirmek olduğunu belirten Başkan Ergün, “Çok şükür el birliğiyle çalışarak, vatandaşlarımızın da teveccühüyle bu makama layık görüldük. Bundan sonra 5 yıl boyunca Manisa merkezinde yapmış olduğumuz hizmetleri il bütününe yaymak için çalışacağız. Elbette Alaşehir’in de öncelikli projeleri var. İnşallah Alaşehir’e güzel haberleri yakın bir süre içinde veririz. Garaj, kavşak ve hal binası konusunda yetkililerden bilgileri aldık. Bu kapsamda ilgili daire başkanlıklarımız çalışmalarına başladı. Umarım prosedür sürecinin tamamlanmasıyla birlikte 2015 yılı başında bu projelerimizi ihale safhasına taşırız. Allah çıktığımız bu güzel yolda bizleri utandırmasın. İnşallah tüm ilçelerimize ihtiyaçları olan hizmetleri imkanlarımız ölçüsünde ulaştıracağız” diye konuştu.
Makam ziyaretinin ardından Pazar Camiinde namaz kılan Başkan Ergün ve beraberindekiler, esnafa hayırlı işler diledi. Alaşehirli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, hemşerileriyle sohbet etme imkanı buldu.

Editör: TE Bilişim