Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban 16 yaşındaki engelli Gökhan Keleş’in yardımına koştu.


Manisa’nın Alaşehir ilçesi Gülenyaka Mahallesinde Abdullah ve Emine Keleş ailesinin 4 çocuğundan ikincisi olan 16 yaşındaki Gökhan’ın rahatsızlığı nedeni ile evinde ziyaret eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban beleidye olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.


Başkan Karaçoban yaptığı açıklamada, “Doğuştan engelli olan Gökhan’ın yaşam şartlarını yerinde inceledik ve acilen fizik tedavi de görmesi gerektiği kanısına vardık. Bu durumu ailesine sorduğumuzda aile ilgili hastanelerin fizik tedavi için almadıklarını öğrendik. Biz de bunun üzerine gerekli girişimleri yaparak çocuğumuzun Devlet Hastanesinde fizik tedaviye başlayacağı müjdesine aileye verdik.” dedi.


Alaşehir Belediyesi olarak başlattıkları girişimlerle Gökhan Keleş’in fizik tedavisinin yanı sıra kendisine ortopedik yatak hediye ettiklerini de dile getiren Başkan Karaçoban, “Yarınların teminatı, geleceğimiz olan çocuklarımızın bir nebze yanında olabilmek bizler açısından elbette ki olması gerekenlerdir” diye konuştu.


Keleş ailesi yardımlarından ve desteklerinden dolayı Alaşehir Belediyesine ve Başkan Gökhan Karaçoban’a teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim